Najnovšie recenzie zo sekcie Mopy a upratovacie súpravy
Potrebovala som nový mop, tak som vybrala tento produkt a príjemne som prekvapená.
Dobrá savost mopu
Veľmi dobre umýva zem , odporúčam.
pravdepodobne chyna strunka,ktora stlaca pumpicku v rucke. Pumpicka doslova lirea navolno a preto voda vobec nestrieka, nakolko ju nema co stlacat
t
Skvelý mop kvalitou sa vyrovná drahším výrobkom určite odporúčam kúpu tohto produktu. Maximalná spokojnosť.
- rýchle umytie podlahy
Už sa nemusím zohýňať
- Super pomer cena a množstvo
- Dobre zmýva
- Dá sa oprať
- Veľmi sa na ňom zachytávajú vlasy, ktoré sa nepustia ani v práčke
Super cena za množstvo. Ešte nikde inde som nezohnala dva kusy v takejto dobrej cene. Umývam s ním skoro každý deň a vydrží dosť dlho. Jedinou nevýhodou mopu je že zachytáva veľa vlasov a tie sa dávajú ťažko dole, preto je potrebné kupovať častejšie náhradu.
Odporúčam, denne využívam
Skvele
Je potreba s produktom ručne namáhavo pracovať
- Funkcia namáčania a žmýkania. konštrukcia mopu.
- Mieša sa čistá voda so špinavou pri žmýkaní.
nemám výhrady overený produkt nesklamal zatiaľ
rýchla práca a kvalita v jednom
Keď prišiel mop, nefungoval rozprašovač, ale trošku som rozhýbala tyčky kadiaľ ide voda a nabral sací ťah do rozprašovača a funguje v pohode a veľmi veľká spokojnosť
- Nemusíte nosiť vedro
- Nenamáčate ruky
- Nemá náhradnú textíliu
Mohla by byť priložená aj náhradná textilia
- Odporúčam všetkými 10-timi, konečne mop s ktorým má baví upratovať ide to samo :) plus naozaj dobrá cena nakoľko v obchodnom reťazci tesco ponúkajú mop za 70€..
Jednoduché ovládanie, kvalitný pomocník do domácnosti za dobrú cenu. Zatiaľ veľmi spokojná
- sopem jsem velmi spokojna
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »