Najnovšie recenzie zo sekcie Mopy a upratovacie súpravy
- prakticke pohodlné použitie
- Dobre sa s ním umýva
- Nemusím si namáčať ruky vo vode
- Kovová tyč tak hádam aj vydrží
- Dobrá cena
- Nic
Malé rozmery, praktické,
zasekava sa šlapak
- vhodné na rýchle upratanie menších plôch
- maličká šírka mopu, zišieľ by sa trošku väčší
krásne utiera, akurát pod skrine sa kvoli nádržke nedostanem.
- Ľahko sa žmýka.
Rozhodne skvelý doplnok k turbo žmýkaciemu mopu
- Malý,skladný, šikovný pomocník v domácnosti.Nemusím sa zohýnat žmýka ako divý.
Som prekvapená ,presvedčil má o svojej top kvalite, určite odporúčam všetkým na upratovanie svojich domácnosti.
- Umyje aj to čo môj plochý mop neumyl.
Som spokojná.Odporúčam.
- Funkcia žmýkania nohou
- Veľké vedro s odmerkou max
- Vedro ma prispôsobený otvor na vylievanie vody
- Na vedre je úchytka na mop, ktorá drží mop po odložení vo vertikálnej rovine
- Rýchlosť umývania a plákania mopu
- Hlavica na umývanie je pomerne malá
- Strapce na hlavici mopu sa ľahko zapletú do seba
Hoci s drobnými pripomienkami, ale hodnotím mop ako jeden z najlepších, čo sa dajú zohnať. Rozhodne urýchli upratovanie.
- opravdu dokonale vyžmýka, v tom není čo vytknúť
- tyč je ale nešikovny... pri utieraní sa uvoľňuje a hýbe sa... keby ten tyč bol pevný a dlhší bolo by dokonalé
- je to mop a k tomu s vedrom, asi jedina vyhoda. nechavam si ho lebo sem tam musim umyt kuchynu na mokro, inak ostavam pri vlhcenych handrickach na podlahu z DM
- zmycha nedostatocne, este musim rukou
- kratka tyc, a stale sa pri praci zhrna,
- podla mna to neni hodne tolkych penazi,
poznam vela spokojnych ludi s tymto mopom, ja teda nie, kratka tyc (186cm mam) neustale sa vsuva do seba pri praci, a ta zmychajuca cast je nedostatocna, este musim dožmykat rucne, radsej som mala kupit lacnejsiu verziu ked aj tak musim handru žmykat. vymenila som tyc za dlhsiu, a ked vyzmykam handru, mop potom funguje super. ♀️
kvalita tovaru
Prišiel v poriadku
hračka pre deti od 3r do 6r
- výborná praktická sada
- metla aj zmetáčik majú dobré štetinky, rovnako som veľmi spokojná s návlekom na mop, dokúpila som si ešte špeciálne do zásoby
- ľahká inštalácia držiaku
- jednotný štýl
Teraz by som si kúpila väčšiu sadu aj s prachovkou, inak som veľmi spokojná
- Skvely pomocnik na umyvanie podlahy
- Tak dúfam, že bude pasovať. Objednala som hneď náhradné balenie.
- Dobre sa s tým pracuje. Trošku sa to hýbe pri žmýkaní, ale nevadí to. Hlavne, že si nemusíme ruky máčať vo vode
- ❤️
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »